Bike to work

Sinds 13 december ll. heeft de NMBS zijn treinaanbod vernieuwd. Gevolg is dat ik ‘s morgens niet meer tijdig op mijn werk geraak┬á (zelfs niet met de bus) en ‘s avonds niet meer thuis geraak (wel nog een late bus). De afgelopen maanden nam ik al regelmatig de fiets naar het werk (zo’n 4.000 km sinds begin mei) om wat beweging te hebben. Maar sinds enkele dagen zal ik deze inspanning noodgedwongen verder moeten zetten. Vandaag heb ik me ingeschreven op de site van ‘Bike to work‘, een actie die loopt tot einde maart 2010. De afgelopen dagen is het berekoud. Maar volgens Frank Deboosere, een fervent fietser, is het best doenbaar om onder bijna alle omstandigheden met de fiets te gaan werken. Ik zal het de komende maanden maar eens uitproberen en deze fietswinter gezond proberen door te komen. Wish me luck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *