Concert Admiral Freebee – met Nathalie in de backings – op Radio 1 op zondag 4 juli

'Dames & heren', het jaarlijks terugkerende zomerprogramma waarin je liveconcerten kan beluisteren, start op zondag 4 juli met het concert dat de groep Admiral Freebee in oktober 2003 gaf in de Marconistudio van VRT-radio. Een optreden waarmee zanger Tom Van Laere afscheid nam van het repertoire van zijn eerste succesvolle cd, en ons in alle exclusiviteit liet kennismaken met enkele nieuwe songs. Ook Nathalie, die prominent aanwezig was tijdens de opnames van deze cd en gastzangeres was op een aantal AF-concerten (zopas nog op Rock Werchter), is te horen op deze live-registratie. Je kunt dit concert herbeluisteren op de Radio 1-website tot uiterlijk zondag 11 juli. Website Radio 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *