Jorunn en Nathalie met Prima Donkey op Feeërieën 2006 (Brussel, 29-08)

AB omarmde in 2005 het gelegenheidsproject PRIMA DONKEY, ontsproten aan het brein van Gunter Nagels (frontman van Donkey Diesel) en Rudy Trouvé (Dead Man Ray, The Love Substitutes). Muzikale sleutelwoorden: industrieel-akoestisch, blues, klezmer, bossa nova en nog één en ander waar ze niet direct een term voor konden bedenken. Jorunn en Nathalie zullen ditmaal samen het podium delen met duizendpoot Rudy Trouvé, Gunter Nagels (zang & accordeon), Han Stubbe & Simon Lenski (DAAU), Roel Jacobs (Seatsniffers, tenor/bariton sax) en Kristiaan 'Boss' Bossschaert, die bassende International. PRIMA DONKEY (met Jorunn en Nathalie) speelt op dinsdag 29 augustus om 21.45u op Feeërieën (Warandepark, Brussel) Website Feeërieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *