Jorunn als lesgeefster ‘Samenzang’ op vierde Kalmthoutse folkstage

Voor de vierde maal zal Jorunn meewerken aan de Kalmthoutse folkstage. De stage wordt gehouden in de maand juli. Jorunn animeert er het onderdeel 'Samenzang'. Haar doel: vanuit een traditioneel repertoire, plezier krijgen in samen zingen. Jorunn leidt je op in verschillende soorten meerstemmigheid en leert je het gebruik van een correcte ademhaling. De vzw WENDEL uit Kalmthout (organisator van de MidWinteR-concerten) organiseert dit jaar voor de vierde maal een vijfdaagse Folkstage aan de rand van het landelijke Kempisch dorpje Nieuwmoer. De organisatoren houden het heel bewust gezellig kleinschalig (130 deelnemers), hechten vooral belang aan de kwaliteit van het onderricht en zorgen voor vier schitterende avondconcerten. Op 25 juli kun je er ondermeer Laïs en Simon Lenski aan het werk zien. Dagelijks wordt er vers gekookt. Overnachten kan op een daartoe voorziene weide (tenten en caravans), nette toiletten en douches zijn voorhanden en 's avonds is er, na de concerten, traditioneel een volksbal. Alle muzikanten zijn dan welkom om de dansers te begeleiden. En voor wie dan nog niet moe is, wacht er het (stille) kampvuur op de stageweide. Alle inlichtingen over de Kalmthoutse Folkstage kunnen bekomen worden bij Gunter Bauweraerts. Hij is telefonisch bereikbaar op nummer 03/667.62.20 of via e-mailadres wendel.vzw@skynet.be. Opgelet: bij 130 deelnemers worden de inschrijvingen afgesloten. Website vzw Wendel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *