Laïs / Lenski in Focus Knack

Onder de titel 'Laïs/Lenski - Extreme makeover editie Laïs' vind je vandaag een uitgebreid, over drie pagina's uitgesmeerd, artikel in Focus Knack. Het viertal praat honderduit over het Laïs/Lenski-project en de over de gelijknamige cd die eerstdaags verschijnt. De inhoud van Focus Knack van deze week kun je online inkijken. Gelijktijdig met het verschijnen van de cd zal zal de nieuwe Laïswebsite in de lucht gaan. De nieuwe CD zal via de website besteld kunnen worden. Nog wat meer inside-gegevens van de nieuwe cd: Cello en soundscapes: SIMON LENSKI Stemmen: ANNELIES BROSENS, NATHALIE DELCROIX, JORUNN BAUWERAERTS Opgenomen in Studio Golden Man, Schelle en bij Simon Lenski thuis Opname en mix: PETER OBBELS en FRANK DUCHENE Mastering: UWE TEICHERT Artwork: BJORN ERIKSSON

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *