Winters bospad

Op de mediasite Goddeau vind je, ter gelegenheid van de volgende week te verschijnen Laïs/Lenski-cd, een uitgebreid interview met Annelies, Jorunn en Nathalie in het gezelschap van hun partner-in-crime meestercellist Simon Lenski. "U vond The Ladies’ Second Song al een stijlbreuk van Laïs? Luister dan maar eens naar de op zijn zachtst gezegd intrigerende samenwerking van het triumfeminaat met Simon Lenski, cellist van DAAU: een plaat waarop niets lijkt op wat het zou kunnen zijn — en omgekeerd; waarop tien songs en drie stemmen geen doel, maar een middel zijn om een indringende sfeer te scheppen. Hoe, wat, waarom en vele andere vragen die ook bij u zullen opkomen tijdens het luisteren, leest u in dit gesprek." Lezen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *